Iratkozzon fel 5% kedvezményért! »
0

×

Regisztráció

Név

Belépési adatok

vagy Bejelentkezés

Keresztnév szükséges!
Vezetéknév szükséges!
A keresztnév név nem érvényes!
A vezetéknév nem érvényes!
Ez nem egy E-mail cím!
E-mail cím szükséges!
Ez az E-mail már regisztálva van!
Jelszó szükséges!
Adjon meg érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy kevesebb karaktert!
A jelszavak nem egyeznek!
Általános szerződési feltételek szükségesek!
E-mail vagy jelszó hibás!

Karszalag és nyakpánt a hotelekben – 3 felhasználási mód a biztonságért

2018. július 9. 11:18:59 CEST Jegyzetek

Címkék:

Posted By euroko24.hu

Nyakpánt, egyedi kulcstartó, karszalag

Ma már nem lepődünk meg, ha üdülésünk alkalmával egy – egy szállodában a bejelentkezésünk után karszalagot, vagy nyakpántot kapunk. A vendégek ilyenfajta ,,megjelölése” egyre elterjedtebb szokás lett, erre bőven találunk példát itthon és külföldön egyaránt. Egyrészt, mert a biztonság mindenki számára fontos, másrészt a szállodák így különböztetnek meg egymástól bizonyos szolgáltatásra jogosult vendégeket (pl. félpanzió, all inclusive), harmadrészt az egyedi kulcstartó, karszalag és a nyakpánt promóciós eszköz a számukra, amelyet a vendégek esetenként hazavihetnek, és azokat kellemes emlékként is megőrizhetik.

 

Nyakpánt a kiszolgáló személyzetnek

 

Ahány ház, annyi szokás és felhasználási mód. Ma már minden magára adó szállodában a kiszolgáló személyzet kötelezően nyakpántot visel. Mindegyik nyakpánton rajta van a szálloda neve és logója illetve a személyzet azonosíthatósága érdekében a nyakpánton egy kemény műanyag kártyatartóban elhelyezett névvel és fényképpel ellátott kártya található. Egyrészt, mert a kereskedelemben kötelező a névkártya használata, másrészt a vendégek számára ez fokozottan bizalomépítő hatású.

nyakpánt

Egy spanyol szállodában az a szokás, hogy az egyedileg gyártott logós nyakpánton a jogosultsági szinteknek megfelelő azonosító mágneskártya vagy RFID / NFC kártya van elhelyezve, így az mindig kéznél van. Az egyedileg gyártott nyakba akasztókat sokszor rendelik oldható csattal vagy biztonsági kioldóval, attól függően milyen környezetben kívánják használni őket.

 

Karszalaggal a fürdőbe

 

Több hazai példa (Hajdúszoboszló, Eger stb.) is van arra, hogy egy strand mellett lévő szálloda vendégei karszalag azonosítással használhatják a fürdő medencéit. Az átjáró kaput nem lehet kicselezni, a karpánt segítségével csak a szállodai vendégek juthatnak át rajta. Az átjáró kapu biztonságot nyújt arra az esetre is, hogy a szálloda területére illetéktelen személyek ne jussanak be a strandról. A karszalagok könnyen elláthatóak egyedi vonalkóddal, így azok egyszerűen integrálhatóak a hotel vagy fürdő rendszerébe. A mogyoródi aquaparkban is vonalkódos karszalagokat használnak - nem véletlenül. Chipes karszalagjaink az NFC ill. RFID chipeknek köszönhetően új, innovatív lehetőségeket kínálnak mind a vendégek, mind a szolgáltatók részére, mellyel egy külön cikkben kívánunk foglalkozni.

 

Kétrétegű szövet kulcstartó

 

Hozzá vagyunk szokva, hogy a hazai szállodákban a szobakulcshoz egy faragott kis hordó, vagy más egyéb kis apró faragás társul. Irodaházakban gyakran a kulcshoz egy kis darab fém téglatest van rögzítve. Nyilván ezeknek a szerepe az, hogy vegyük észre, ha hiányzik a ,,súly”, azaz a kulcs a zsebünkből. Nos, az egyik külföldi szállodában nagyon elegáns, - ahogy megtudtam - ,,kétrétegű szövet kulcstartót” kaptunk. Nagyon megbecsültük a szép kivitelezést, fájt a szívünk, amikor távozáskor a kulccsal együtt vissza kellett adjuk. Több hazai szállodában azonban a szobakulccsal együtt járó textil kulcstartót  adnak, hogy azt emlékként megőrizhesse a vendég - így erősítve a hotel iránti kötődést.

nyakpánt

Állunk rendelkezésükre!

 

A szállodaipartól az élményfürdőkön át a fesztiválokig, valamint a kis- és közép vállalkozások egyedi igényeit is képesek vagyunk kielégíteni, kiszolgálni. Karszalagjainkkal és nyakpántjainkkal a kisebb koncertektől a nagyobb tömegrendezvényekig biztonságos megoldást tudunk nyújtani a beléptetésre, azonosításra. Ott vagyunk az egyedi kulcstartóinkkal, a kártyatartóinkkal és azok kiegészítőivel a szakmai rendezvényeken, konferenciákon. Ha Önnek fontos a munkatársaik megjelenése, a vendégeik azonosítása, illetve a promóció, akkor számíthat ránk.

 

Az Eurokó Kft. verhetetlen árakon nyújt minőségi szolgáltatást a vállalkozások, és közintézmények részére!

 

Várjuk a megrendelését! Keresse Ügyfélszolgálatunkat, Munkatársainkat!

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

Kosaram

Az Ön kosara üres.

Facebook

Pinterest

Instagram